Локација на производствениот погон
Контакт информации
Луцерн ВИП
Адреса: ул. Качанички пат бр.52, Скопје, Македонија
Телефон: +389 (0)70 831 406
Е-пошта: lucernvip@t-home.mk
MЕГАГРИЙ БГ ЕООД
Адреса: бул. Гоце Делчев 2Е, Софија, Бугарија
Телефон: 0888 444950
Е-пошта: megagreenbg@email.com
Контакт формулар